Sorry

Sluit aan bij de dot-sorry revolutie

Help ons met het realiseren van een .sorry top-level domain (TLD).

Sluit aan bij de community Of bekijk de projectwebsite

Waarom een .sorry TLD?

Het afgelopen jaar zijn we overspoeld met excuses van ontwikkelaars en techbedrijven. Van spijt over het bouwen van de retweet-knop tot "sorry, uw data liggen op straat". Maar wat is er daarna veranderd?

Om de tech-industrie tot verandering aan te zetten is een groot gebaar nodig. Hoe dwingen we hen een stap verder te gaan dan alleen sorry zeggen voor gemaakte fouten? Daarvoor is .sorry. Een nieuwe, vaste plek op het internet waar sorry niet het einde is van het gesprek, maar het begin.

Een wat-level-domein?!

Een topleveldomein (TLD) is het stuk van een internetadres dat achter de punt staat, zoals .nl en .com, maar ook .bier en .amsterdam. Communities en bedrijven hebben, sinds dat in 2012 kon, met de registratie van topleveldomeinen online hun plekken geclaimd. Zo hebben de paardenfans gezorgd voor .horse, de developers voor .dev en de kunstenaars voor .art.

Maar nieuwe TLD’s ontstaan niet vanzelf, daar zit een enorm proces achter. Om een serieuze kans te maken hebben we jouw stem nodig: als we kunnen aantonen dat er draagvlak is voor dit nieuwe topleveldomein, maken we meer kans. Doe je mee?

SETUP zegt .Sorry Livestream

Sluit aan bij de community.

TLD's ontstaan niet vanzelf, daar zit een enorm proces achter. Als we kunnen aantonen dat er draagvlak is voor dit nieuwe topleveldomein, maken we meer kans. Bovendien blijf je via onze mailinglijst op de hoogte van alles wat we meemaken.

Ben je een bedrijf of kennisinstelling?

Wil je financieel of op een andere manier bijdragen aan de registratie van .sorry? Neem contact op via sorry@setup.nl.

Elke email bevat altijd een link om uit te schrijven.