Sorry

Sluit aan bij de dot-sorry revolutie!

Help ons met het realiseren van een .sorry top-level domain (TLD).

Word deel van de community Of lees eerst waarom

Waarom een .sorry TLD?

Het afgelopen jaar zijn we overspoeld met excuses van ontwikkelaars en techbedrijven. Van spijt over het bouwen van de retweet-knop tot "sorry, uw data liggen op straat". Maar wat is er daarna veranderd?

Met een nieuw decennium voor de deur is 2020 hét jaar om af te rekenen met betekenisloze sorry-rituelen. Het is tijd voor de sorry-revolutie. Hoe kunnen we de stap maken van verantwoording afleggen over de gevolgen van technologie naar verantwoordelijkheid nemen voor de impact van technologie?

Paardenfans hebben hun .horse-domein, developers de .dev en kunstenaars de .art. Maar er is nog geen domein voor spijtbetuiging, tech-excuses en nieuwe sorry-rituelen. Er is nog geen domein waar verantwoordelijkheidnemers en eisers samen het gesprek op een hoger plan kunnen tillen.

Het internet heeft een plek nodig om oude tech-dromen en nieuwe tech-mislukkingen te herdenken. Dat kost tijd, geld en een aantoonbare community. Maar als de paardenfans het kunnen, dan kunnen wij het ook. In 2020 stapt SETUP naar ICANN om werk te maken van een wereldwijde .sorry. En daar hebben we jouw hulp bij nodig.

Word deel van de community.

In april starten we een campagne om de benodigde mensen en middelen bij elkaar te brengen. Schrijf je hier alvast in, dan houden we je op de hoogte en laten we weten hoe jij hierbij kunt helpen.

Ben je een bedrijf of kennisinstelling?

Wil je hierin samenwerken of investeren? Neem contact op via sorry@setup.nl.

Elke email bevat altijd een link om uit te schrijven.