Van Aap tot SETUP: in 1 minuut antwoord op tech-vragen

Van Aap tot SETUP: in 1 minuut antwoord op tech-vragen
26 jul

Van Aap tot SETUP: in 1 minuut antwoord op tech-vragen

Laura Bouman
Ik schrijf af en toe een artikel, maar belangrijker: check even onze Instagram (setuputrecht). Joe, zie je daar!

Waarom dragen hackers altijd hoodies? Zijn alle tech-miljonairs in het bezit van een superjacht? En hoe komt het dat slechte deepfakes toch succes hebben? Zomaar wat vragen, tijd voor zomaar wat antwoorden!

Als het over technologie gaat, zijn er genoeg vragen te stellen. Maar in de praktijk kijken we vaak afwachtend toe. En dat terwijl ons dagelijkse leven één grote digitale vijver is geworden. Daar moeten we juist wél vragen over stellen.

Daarom gaan wij met de gouden aap op zoek naar brandende vragen waarvan je niet wist dat je het antwoord zocht. In 1 minuut zoeken we uit hoe je een alu-hoedje vouwt, wat hackers en hoodies met elkaar verbindt en proberen we erachter te komen wanneer Big Tech eindelijk volwassen wordt.

Te volgen via Instagram, TikTok en YouTube.