Sorry Not Sorry Machine

Stap in de Sorry Not Sorry Machine en train je behendigheid in het maken van excuses in een hysterische omgeving. Ga niet ten onder in stilte of gestotter, maar draag het boetekleed ook niet te vlot!

2020 is hét jaar van de sorry. Techbedrijven gingen massaal door het stof voor datalekken en talloze andere misstanden. De ene na de andere influencer raakte in opspraak en moest publiekelijk spijt betuigen. De excuusvideo werd een nieuw genre op YouTube, en de cancel culture een nieuwe manier om die excuses collectief te aanvaarden of weigeren. SETUP vraagt zich af wat belangrijker is: een welgemeend excuus of de perfecte excuusvideo?

Waarom hebben we dit nodig?

Met de Sorry Not Sorry Machine train je jouw behendigheid in het maken van excuses in een hysterische omgeving. Je stapt in een arcade booth met een camera en op het scherm verschijnt jouw sorry-coach: één van de levende mussen uit SETUP’s Dode mussen-index. Vanaf hier is het enige dat je nog nodig hebt volle overgave. Ga niet ten onder in stilte of gestotter, maar draag het boetekleed ook niet te vlot!

0:37