Oldtimer tech

De push om de nieuwste technologie en de laatste software te gebruiken is groot, maar houdt technologische innovatie daadwerkelijke vooruitgang niet soms juist tegen?

Waarom is er elk jaar nieuwe software nodig als liefhebbers nog steeds nieuwe mogelijkheden vinden in Excel ‘97? In het project Oldtimer Tech halen we oude technologieën uit de kast voor een second opinion. Denk aan COBOL, een stoffige programmeertaal waar de nieuwe generatie programmeurs zich liever niet mee bezighoudt. Waardoor gepensioneerden nu massaal opgetrommeld worden om onze systemen draaiend te houden. Zei er iemand een COBOL-reservisten leger? En wat dacht je van oude medische apparatuur, kunnen we die bevrijden uit hun strikte functionaliteit en gesloten systemen, voor een speelser tweede leven? Genoeg vragen en gedachten..

Volg de laatste ontwikkelingen

Blijf het project op de voet volgen via deze pagina of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Heb je zelf nog leuke gedachten of inzichten die in dit straatje passen? Schroom dan zeker niet om ons te contacten via info@setup.nl