De Cuddle King 2000

Ongemakkelijke dates zijn verleden tijd. Met de Cuddle King 2000 kun je sociale ongemakkelijkheid voor altijd achter je laten. Make every cuddle count!

De eerste knuffel

Wat zegt het moment dat je iemand voor het allereerst knuffelt over jou? In dit project onderzoekt David Zwitser, maker en stagiair bij SETUP, welke factoren een rol spelen. Met een installatie, vergelijkbaar met een sport apparaat, creëert hij de ideale situatie om de knuffel tijdens een eerste date te trainen.

Experts aan het woord: barmannen/vrouwen
Het eerste ontwerp
Sensoren plaatsen

Het proces

2:38

Cuddle King 2000: meten is weten

De Cuddle King 2000 nodigt niet alleen uit om eens stevig vast te pakken, maar registreert ook alle verschillende knuffels die het ontvangt. Met behulp van geavanceerde sensoren en algoritmen kan onze Cuddle King 2000 je precies laten weten hoe je deze standaardsituatie in een date kunt beheersen.

Knuffelen in Hoog Catharijne
Toch nog even oefenen?

Knuffelen tussen de Primark en de Zara

1:48

Niet langer hoef jij een slechte indruk te maken doordat je te lang of te intens knuffelt, of doordat je je handen op de verkeerde plekken plaatst. De Cuddle King 2000 geeft je letterlijk op een presenteerblaadje hoe het gesteld is met jouw knuffeltechniek. Op naar succes!

Jouw volgende date kan in ieder geval zonder ongemak beginnen. Hoe de rest van de date verloopt, dat is nog wel aan jou!