Robot Love: nog 10 dagen

Robot Love: nog 10 dagen

Nieuws

Je hebt nog 10 dagen om de expositie Robot Love en de doe-expo ROBOTS te bezoeken!


Rianne Riemens donderdag 22 november 2018
Inhoud: 

Al meer dan 400 kinderen bezochten de doe-expositie ROBOTS. Basisschoolklassen hebben nog 10 dagen om de expositie te bezoeken en om in de werkplaats aan de slag te gaan met robots. In totaal zullen zo'n 30 klassen de werkplaats bezoeken! 

ROBOTS
Kun je vrienden worden met een robot? Wat betekent de computer in ons dagelijks leven nu en in de toekomst? In de digitale werkplaats ROBOTS zetten we samen met kunstenaar Casper de Jong en de Vrijstaat, jong en oud op verrassende wijze aan het denken over een heel actueel thema. Dit najaar is ROBOTS te bezoeken in Eindhoven, als onderdeel van de expositie Robot Love.

Robot Love
Robot Love is een interactieve expo experience over de liefde tussen mens en robot. Meer dan 50 kunstenaars, ontwerpers en wetenschappers stellen de vraag of robots in staat zijn tot liefde. En of jij van ze kunt houden. Wandel door het bijzondere gebouw en ontdek wat jij nu écht voelt, denkt en vindt van de invloed van techniek en innovatie op onze maatschappij. Een groot aantal werken is speciaal voor Robot Love gemaakt.