Borrel E-cultuur Utrecht

Borrel E-cultuur Utrecht

Nieuws
© SETUP

Hef het glas op de fusie van technologie, kunst & cultuur!


Malou te Wierik donderdag 22 december 2016
Inhoud: 

Impakt, SETUP, Stichting z25.org, OneSeconds en Rotslab nodigen jou uit om samen met ons het nieuwe jaar in te luiden. Op woensdag 18 januari ontmoet creatief en digitaal Utrecht elkaar bij Impakt HQ.

Onder genot van een hapje en drankje vertellen we graag over onze plannen voor het nieuwe seizoen. Ook zijn we benieuwd wat jouw plannen zijn; stap op de zeepkist en vertel in 140 seconden over jouw voornemens om (e)cultureel Utrecht te laten bruisen. Meld je snel aan, we hebben maar plek voor 100 mensen!

We wensen je fijne feestdagen, een geweldig nieuwjaar en tot de 18de. 

Datum: Woensdag 18 januari 2017
Tijd: aanvang 17.00 uur
Locatie: Impakt HQ (Lauwerecht 10, 3514 BB Utrecht)