Inloopworkshops

Dossier: 
Kunnen wij dit maken?!
Inhoud: 

In de inloopworkshop Kunnen wij dit maken?! nemen we je mee in de wereld van data en algoritmen.

Tijdens deze vijftien minuten durende workshop krijg je de kans om met behulp van onze Kunnen wij dit maken?!-receptenboekjes een artistiek slim apparaat in elkaar te zetten. Al puzzelend zet je door het volgen van onze blauwdrukken op speelse wijze je eerste stappen in het leren over slimme apparaten.

Je kunt kiezen uit twee slimme apparaten die SETUP in samenwerking met de creatief-technische ontwerpers van Mindmingle heeft uitgevoerd: een eigenwijze Limonademachine of een politiek Leeskompas. Beide apparaten zijn gebaseerd op het Status koffie apparaat dat SETUP’s eigen Vincent Hoenderop heeft ontworpen voor de Dutch Design Week 2016.

Na het bouwen is er natuurlijk tijd om je creatie te testen! Sta eens een momentje stil om de limonade te proeven en de boeken te lezen die deze apparaten je aanbevelen. Ben je het eens met hun beslissing? Of zou jij deze apparaten anders instellen?

Houd onze website in de gaten voor de actuele data waarop deze inloopworkshop gegeven wordt. Wil je deze inloopworkshop op jouw event? Mail naar andrea@setup.nl voor meer informatie.