10 Sep 2023

Uitfeest: knuffelen met de Cuddle King 2000

Het UITfeest komt er weer aan. Dit jaar dé plek waar je moet zijn om jouw knuffeltechniek eens onder de loep te nemen. Kom langs in de Bibliotheek Neude en geef jezelf over aan de kracht van de Cuddle King 2000.

Op veel manieren heeft technologie ons leven frictielozer gemaakt. Alles moet zo makkelijk en efficiënt mogelijk verlopen. Ook in de datingwereld is er veel veranderd. Want we swipen wat af in al die dating-apps, op zoek naar een match. Maar verstaan we de edele kunst van het blauwtje lopen nog wel? Staan we nog wel open voor het vinden van iets of iemand waar we niet naar op zoek zijn? Kortom: krijgen we nog wel een gezonde portie sociale wrijving?

Met de Cuddle King 2000 zijn ongemakkelijke dates en sociale onhandigheid verleden tijd! De interactieve installatie Cuddle King 2000 maakt snel inzichtelijk hoe het is gesteld met jouw knuffeltechniek. Train je knuffeltechniek tijdens het UITfeest waardoor je niet langer een slechte indruk maakt doordat je te lang, te intens of te raar knuffelt.

Make every cuddle count!