22 Jan 2023 — 22 Jan 2023

Kom langs en optimaliseer jouw knuffel

Op steeds meer gebieden van ons leven helpen datagedreven toepassingen ons de beste keuzes te maken. Op liefdesgebied is er alleen weinig vooruitgang. Te lang is ons verteld dat sociale ongemakkelijkheid op dates juist interessant of schattig is. Met dat idee rekent de Cuddle King 2000 definitief af. Romantiek moet je niet romantiseren, maar optimaliseren.

Je hebt maar één kans voor een eerste indruk

De Cuddle King 2000 is er om de begroetingsknuffel op je eerste date te trainen. Met behulp van geavanceerde sensoren en algoritmen kan onze Cuddle King 2000 je precies laten weten hoe je deze standaardsituatie in een date kunt beheersen. Niet langer hoef jij een slechte indruk te maken doordat je te lang of te intens knuffelt, of doordat je je handen op de verkeerde plekken laat. De Cuddle King 2000 geeft je waardevolle inzichten in hoe je jouw knuffeltechniek kunt verbeteren. Zo kun jij werken aan succes.

Waar kan ik knuffelen?!

Kom op zondag 22 en/of zondag 29 januari langs in de Stijlkamer op Hoog Catharijne (Utrecht centraal). Voel, ervaar en help ons in de zoektocht naar de perfecte knuffel. En wie weet voor jou een succesvolle volgende date!