1 Feb 2024

SETUP in België: Dig It Up 2024

Tijd

09:00 - 17:00

Entree

€50
Koop jouw ticket

Technologie is in steeds meer facetten van ons leven verweven. Maar hoe verkennen we wat de wenselijke kaders hiervoor zijn? Hoe betrek je een zo breed mogelijk publiek bij deze discussie? En hoe vertaal je dit vervolgens naar prikkelende educatie?

In deze keynote delen Marissa Memelink (ontwerpend onderzoeker) en Andrea Rhodenborgh (projectcoördinator educatie) van SETUP hun ervaring met deze aanpak. Aan de hand van een selectie projecten illustreren en demonstreren ze wat werkt, wat niet, en wat wij als onderzoekers en organisatie hieruit meenemen.

Doelgroep

Educatieve medewerkers in de brede cultuursector, jeugdwerkers, bibliotheekmedewerkers, leerkrachten, mediacoaches en iedereen met interesse in digitale cultuureducatie.

Over Mediawijs

Mediawijs is het Vlaams Kenniscentrum Digitale en Mediawijsheid. Op Mediawijs.be verzamelen we informatie en materialen voor professionals en vrijwilligers die inwoners van Vlaanderen en Brussel helpen actief, creatief, kritisch en bewust helpen omgaan met digitale technologie & media en zo iedereen betrekken in de digitale samenleving.