Varen als een tech-miljardair

Varen als een tech-miljardair
© SETUP

Zondag 11 september 2022

Varen als een tech-miljardair

Tijd
13:00-17:00
Locatie
Wittevrouwensingel Utrecht
Entree
Gratis
Meer informatie

Kruip tijdens deze Culturele Zondag in de rol van tech-miljardair en kom varen met onze radiografisch bestuurbare miniatuur-superjachten.

Tech-miljardairs zijn de rocksterren van dit decennium. Als je zo rijk bent als het water diep is, is de wereld jouw speeltuin. Dus een Tesla naar Mars sturen of de grootste superjacht ter wereld bouwen; het kan allemaal.

In de Rotterdamse haven werd dit jaar de nieuwe boot van Jeff Bezos gebouwd. Om het 430 miljoen kostende schip de zee op te te krijgen, moest monumentale brug ‘De Hef’ worden ontmanteld. Aan wal verzamelden zich vooral demonstranten. Want Amazon is berucht om het uitknijpen van personeel, ontwijken van belasting en omzeilen van regelgeving. Is het dichthouden van de brug de middelvinger die Bezos verdient?

Kruip zélf in de rol van tech-miljardair en kom varen met onze radiografisch bestuurbare miniatuur-superjachten. Weet jij om wetgeving heen te zeilen en het belastingparadijs bereiken? Of speel je de tegenmacht? Neem ‘de hef’ in eigen handen en bepaal of we het roer moeten omgooien.

Locatie: Aan de kade van de Wittevrouwensingel ter hoogte van de Wolvenplein-gevangenis