The Silicon Passion @ SPRING Festival

The Silicon Passion @ SPRING Festival

Donderdag 19 mei 2022

The Silicon Passion @ SPRING Festival

Tijd
19:00
Einddatum
Vrijdag 20 mei 2022, 20:15
Locatie
Doopsgezinde Kerk. Utrecht
Entree
€14,00 - €17,00
Koop jouw ticket!

The Silicon Passion theatervoorstelling tourt door het land! Op 19 en 20 mei te zien tijdens de tiende editie van SPRING in de Doopsgezinde Kerk in Utrecht.

Big tech is overal; in onze computers, smartphones, smartwatches. Iedereen maakt hier gretig gebruik van en deelt persoonlijke gegevens voor een zo gebruiksvriendelijk mogelijke app, apparaat en uiteindelijk leven. We hebben big tech dus massaal omarmd. Maar is het een warme omhelzing of een verstikkende wurggreep?

SETUP i.s.m. de Transmissie (David Schwarz en Derk Stenvers) en Rodrigo Ferreira presenteren de Engelstalige performance: The Silicon Passion.

Met Bachs’ Matthäus-Passion en synthesizers gaan we op zoek naar antwoorden. In deze theatrale performance zoeken we uit wie of wat er precies aan het kruis genageld moet worden, en hoe de wereld er na een wederopstanding uit zou kunnen zien.

Speeldata

  • Vrijdag 19 mei (19:00)
  • Vrijdag 20 mei (19:00)
The Silicon Passion | De Transmissie en Rodrigo Ferreira | Door Sjoerd Derine

Over SPRING

De tiende editie van SPRING Performing Arts Festival vindt plaats van 12 t/m 21 mei en opent met de energieke en krachtige voorstelling Fuck Me van Argentijnse choreografe Marina Otero in Stadsschouwburg Utrecht. Tien dagen lang maakt het publiek kennis met gedurfde, hedendaagse, rauwe en politiek kritische voorstellingen in verschillende theaters en in de publieke ruimte in Utrecht.