Makers Meet & Eat

Makers Meet & Eat
© Marie Madonna

Zaterdag 3 september 2022

Makers Meet & Eat

Tijd
12:30-20:00
Locatie
Utrecht | De Havenloods
Entree
€5,00 (incl. eerste drankje, excl. avondeten)
Koop jouw ticket!

Het is weer zo ver! Op 3 september komen we weer samen om met andere creatievelingen in de wereld van het maken te duiken. Kunst, cultuur en design, voor iedereen wat wils!

Ben jij een kunstliefhebber, cultuursnuiver, maker, creatieveling of gewoon geïnteresseerd in de recente ontwikkelingen op het gebied van (digitale) kunst, cultuur en design? Kom 3 september langs bij de Makers Meet & Eat om presentaties bij te wonen van verschillende makers. Toegankelijk voor zowel Engels als Nederlands sprekenden. Zien we je daar?!

Wat houdt het in?

Tijdens de Meet & Eat vertellen uiteenlopende makers bij verschillende tafels over hun werkwijze en onderzoek op het gebied van (digitale) kunst, cultuur en design. Een middag voor ontmoeting, kennisdelen, tricks of the trade en een kijkje in de keuken. Met de zon op je snuit sluiten we het programma af met muziek, een (vegetarische/veganistische) BBQ en een drankje.

Dit jaar gaat de Makers Meet & Eat onder andere over de online én offline publieke ruimte. Hoe maken creatievelingen hier gebruik van? En op welke wijze leveren zij commentaar op opkomende problemen? Iedereen is welkom om zich te verdiepen in de ontwikkelingen en hun mening te delen. Naast de 20 uitgenodigde sprekers is het dit jaar mogelijk om zelf een gesprek te starten aan onze nieuwe ‘wildcard tafel’.

Sprekers

Stay Tuned! Deze worden z.s.m. bekend gemaakt...