Sorry. Een expositie

Sorry. Een expositie
© Beeld door Robin Bonk

Vrijdag 5 november 2021

Sorry. Een expositie

Tijd
09:00
Einddatum
Woensdag 1 december 2021, 18:00
Locatie
Utrecht | De Bibliotheek Utrecht
Entree
Gratis

De "Sorry. Een expositie" is van 5 november tot 1 december te zien in de Bibliotheek Utrecht! Kom langs en ontdek hoe technologie ons kan helpen met het vormen en accepteren van excuses.

Sorry zeggen is anno 2021 een gevoelige zaak. Door polarisering en oud zeer ontaarden goedbedoelde sorry’s al snel in ruzie. YouTubers, politici en techbazen weten er alles van en gebruiken uitgekookte scripts om hun sorry’s te laten landen. De focus ligt vaak op de gemaakte fouten, maar er verandert uiteindelijk niets. Dat kan en moet beter.

Is hier een rol voor technologie weggelegd? SETUP deed samen met kunstenaars en ontwerpers een jaar lang onderzoek naar de vraag hoe technologie ons kan helpen bij het maken en accepteren van excuses. Het resultaat: Sorry. Een expositie.

De expo is te zien van 5 november t/m 1 december in de centrale hal van de bibliotheek. Kom langs en ontdek op welke manieren mensen en technologie kunnen samenwerken. Blader door meer dan 50 verschillende sorry’s in de Sorry-Encyclopedie of neem je eigen excuusvideo op in de Sorry-Not-Sorry Machine

Houd jij het droog of zullen oprechte tranen de hal vullen?

© Robin Bonk