SETUP en de bieb... spelen Cyberpunk! (livestream)

SETUP en de bieb... spelen Cyberpunk! (livestream)
© Beeld: screenshot Cyberpunk 2077

Dinsdag 16 maart 2021

SETUP en de bieb... spelen Cyberpunk! (livestream)

Tijd
19:00-20:30
Meer informatie

Wat zegt het wereldbeeld in Cyberpunk 2077 over onze huidige dromen, angsten en verlangens rond nieuwe technologie? We praten erover met experts tijdens een avond online gamen.

Start op dinsdag 16 maart om 19.00 uur

Multinationals hebben regeringen vervangen, iedereen is gevechtsklaar met artificiële lichaamsdelen en hacken doe je met je hersenen. Welkom in 2077!

Ronddwalend in de wereld van Cyberpunk 2077, praten SETUP en de bieb met experts over technologie-utopieën en -dystopieën, body modificatie en het imago van games in de media. Hoe waarschijnlijk is het dat we in 2077 met 'adrenalineboosters' en bionische longen rondlopen voor meer snelheid en uithoudingsvermogen? En wat zegt het wereldbeeld dat we in deze en andere games zien over onze dromen en angsten rond nieuwe technologie?

Sprekers

Over SETUP & de bieb...

SETUP en de bieb duiken vanaf nu samen in tech en de samenleving! Met verrassende experimenten, workshops en goede gesprekken verkennen we wat technologie met onze samenleving doet. Bekijk de samenvatting van onze vorige livestream: SETUP en de bieb... doen het op 1,5 meter of lees er alles over op www.bibliotheekutrecht.nl/setup.