Première: 1 jaar dot-sorry

Première: 1 jaar dot-sorry
© Foto: Dongwei Su

Dinsdag 16 februari 2021

Première: 1 jaar dot-sorry

Tijd
16:00-16:30
Locatie
Online
Entree
Gratis

SETUP is op weg naar een nieuw topleveldomein: dot-sorry. Waar sorry niet het einde van het gesprek is, maar het begin. Waar staan we na 1 jaar campagne voeren? In deze stream vertellen we je er alles over.

Sorry zeggen voor de negatieve impact van technologie is een mooi begin. Maar nog te vaak stopt het daar. Met dot-sorry wijzen we (tech)bedrijven en overheden samen op hun tech-verantwoordelijkheden. Maar hoe ziet dat er precies uit? Na een jaar campagne voeren en onderzoeken, hebben we dit helemaal uitgedacht én gevisualiseerd.

Stream (30 min.)

Samen met ontwerper Tom Schouw werkten we de structuur van de dot-sorry landings- en communitypagina's uit, waarmee we dot-sorry concreet maken voor publiek én investeerders. Om het voor die laatste groep verder helder te maken, schreven we er nog een financieel plan, een how, een why en een what bij. En met een nieuwe video, vertellen we iedereen in 5 minuten waarom dot-sorry belangrijk is.

Dit alles hebben we voor je gebundeld in een dot-sorry verjaardagsstream die in première gaat op 16 februari om 16.00 uur! Kijk je mee? 

youtube.com/setuputrecht

Meer informatie

Meer informatie en een overzicht van alle dot-sorry avonturen tot nu toe vind je op www.sorry.dev.