AI Smartlappenworkshop @ Bibliotheek Neude

AI Smartlappenworkshop @ Bibliotheek Neude

Vrijdag 19 november 2021

AI Smartlappenworkshop @ Bibliotheek Neude

Tijd
20:00-22:00
Locatie
Utrecht | De Bibliotheek Utrecht
Entree
Gratis

Kom naar de Bibliotheek Utrecht en schrijf samen met de computer de ultieme excuus-serenade in de vorm van een smartlap. Hoe krijg je die prikkelende snik in het levenslied en waar is m’n biertje?!

De smartlap is het toonbeeld van spijt en rauwe, menselijke emotie. Kan een algoritme dit doorgronden en een smartlap generen met een échte snik? Geen idee wat een algoritme is, laat staan hoe het werkt? Geen stress! Met het smartlappen-algoritme van SETUP schrijft iedereen zijn eigen levenslied!

In een intieme schrijfsessie van 1 uur, leer je het algoritme kennen en schrijf je samen onder het genot van een glas bier en een bitterbal jouw zelfgemaakte tranentrekker. Waan jezelf weer even om 02:00 uur 's nachts in de kroeg en zing luidkeels mee met jouw personaliseerde hit! Of het een goede tekst oplevert weten we niet, maar in ieder geval wel een mooie avond met een goed verhaal.

AI Smartlappenworkshop

Doe gratis mee!

De workshop vindt plaats in het lab van de Centrale Bibliotheek Neude in Utrecht. Aanmelden is gratis en kan via de link in dit event.