JIJ & AI Smartlappen workshop @ Felix Meritis

JIJ & AI Smartlappen workshop @ Felix Meritis

Vrijdag 8 oktober 2021

JIJ & AI Smartlappen workshop @ Felix Meritis

Tijd
20:00-21:30
Locatie
Amsterdam | Felix Meritis
Entree
€ 15,00
Koop jouw ticket!

De smartlap is het toonbeeld van spijt en rauwe, menselijke emotie. Kan een algoritme dit doorgronden en reproduceren? Ontdek het zelf tijdens de JIJ & AI Smartlappenworkshop!

Met het smartlappen-algoritme van SETUP schrijft iedereen zijn eigen levenslied! In een intieme schrijfsessie van anderhalf uur schrijf je op 8 oktober bij Felix Meritis in Amsterdam jouw zelfgemaakte tranentrekker, natuurlijk met een glas bier en bitterbal binnen handbereik. 

Hoe werkt het?

Het algoritme kent de beste Hollandse smartlappen op haar duimpje en genereert daaruit met jouw hulp nieuwe zinnen, coupletten en refreinen. Jij maakt er op jouw beurt een lopend geheel van en zet de tekst op een mooie, bekende melodie. Krijgen jullie samen de zaal plat?

Meer weten?
Het ontstaan van de AI workshop

We willen je vragen, als mogelijk, je eigen laptop en oortjes/headphones mee te nemen om deel te nemen aan de workshop. Als het je niet lukt om een laptop en/of oortjes/headphones mee te nemen, laat het ons dan weten via info[@]felixmeritis.nl voor 1 oktober, dan kunnen we je die uitlenen.

Tickets

Tickets worden verkocht in single tickets, maar de workshop wordt in duo’s gevolgd. Mocht je alleen komen, dan kan je dus worden gekoppeld. Extra gezellig!

Tickets kosten € 15,00.
CJP-pas houders, studenten, 65 plussers en houders van een stadspas van de Gemeente Amsterdam betalen € 13,00.