Sorry Not Sorry Machine bij Utrecht Downunder

Sorry Not Sorry Machine bij Utrecht Downunder
© SETUP

Donderdag 19 november 2020

Sorry Not Sorry Machine bij Utrecht Downunder

Tijd
17:00
Einddatum
Zondag 20 december 2020, 18:00
Entree
€ 8,00
Reserveer nu!

Stap in de Sorry Not Sorry Machine en train jouw behendigheid in het maken van excuses in een hysterische omgeving. Ga niet ten onder in stilte of gestotter, maar draag het boetekleed ook niet te vlot!

2020 is hét jaar van de sorry. Techbedrijven gingen massaal door het stof voor datalekken en talloze andere misstanden. De ene na de andere influencer raakte in opspraak en moest publiekelijk spijt betuigen. De excuusvideo werd een nieuw genre op YouTube, en de cancel culture een nieuwe manier om die excuses collectief te aanvaarden of weigeren. SETUP vraagt zich af wat belangrijker is: een welgemeend excuus of de perfecte excuusvideo? 

Première bij UtrechtDownunder 

Sorry Not Sorry Machine is onderdeel van de tentoonstelling UtrechtDownUnder. De leegstaande Centrale Bibliotheek op de Stadhuisbrug is vanaf 19 november een bruisende plek met actuele kunst. 70 beeldend kunstenaars nemen het historische gebouw van 5000 vierkante meter groot in bezit tijdens UtrechtDownUnder met actuele kunst in de oude bieb. Nationaal en internationaal bekende kunstenaars en aanstormend talent.

Openingstijden

De tentoonstelling is geopend van vrijdag t/m zondag, van 14:00 - 18:00 uur. 

Tickets & reserveren

Tickets worden verkocht per tijdslot en kosten €8,00 in het reguliere tarief. Mensen met een seniorenpas of U-pas betalen €4,00 per ticket. Kinderen onder de 12 jaar mogen gratis naar binnen. Volg ook de Facebookpagina van UtrechtDownUnder voor updates.