Sorry Not Sorry Machine bij Felix Meritis

Sorry Not Sorry Machine bij Felix Meritis
© YouTuber Laura Lee betuigt spijt aan haar volgers over een ongepaste uitspraak

Vrijdag 20 maart 2020

Sorry Not Sorry Machine bij Felix Meritis

Tijd
21:00
Einddatum
Zaterdag 21 maart 2020, 03:00
Entree
€ 27,50
Afgelast

Cultuurhuis Felix Meritis in Amsterdam opent op 20 maart haar vernieuwde deuren met een AI-festival. SETUP lanceert hier de Sorry Not Sorry Machine.

Tijdens het festival Me, Myself and AI vraagt Felix Meritis zich af: waar gaat het heen met de wereld onder invloed van AI? Een clubavond met lezingen en installaties, waaronder een splinternieuwe SETUP installatie.

Sorry Not Sorry Machine

In de categorie beter goed gefaked dan slecht gemaakt...

Leg jouw 'het spijt me' in de mond van een iemand die ooit al eens écht spijt had. Stel je voor: jouw sorry met de tranen van Logan Paul of Laura Lee erbij.  Jij komt vanaf nu overal mee weg.

Makers: Casper de Jong en Hay Kranen in opdracht van SETUP.

Sorry's in de tech industrie

De Sorry Not Sorry Machine is onderdeel van SETUP's nieuwe jaarthema Sorry, waarin sorry-rituelen in de tech industrie worden onderzocht. Jarenlang zijn we overspoeld met excuses van ontwikkelaars en tech bedrijven, maar nemen ze ook de nodige verantwoordelijkheid voor hun creaties? Gelukkig hebben ook YouTubers, politici en directieleden van bedrijven veel ervaring met sorry zeggen. Het internet staat vol publieke excuses. Wat kunnen we hieruit leren over sorry zeggen en verantwoordelijkheid nemen?