SETUP x SPRING | APOLOGY:DENIED (AFGELAST)

SETUP x SPRING | APOLOGY:DENIED (AFGELAST)
© Niels Sinke (nielssinke.nl)

Maandag 9 november 2020

SETUP x SPRING | APOLOGY:DENIED (AFGELAST)

Tijd
17:00
Einddatum
Dinsdag 10 november 2020, 20:00
Locatie
Utrecht | De Bibliotheek Utrecht
Entree
€ 12,50
Afgelast

Als gevolg van de aangescherpte coronamaatregelen is deze voorstelling afgelast. Wel laten we je de komende weken zien hoe de voorstelling eruit ziet.

Wat het maken of accepteren van excuses zo lastig maakt, is dat ze vaak omringd zijn met allerlei verschillende gevoelens. Schaamte, woede en frustratie blokkeren de weg. Terwijl een goed ontvangen excuus beide partijen een nieuwe basis geeft om samen verder te gaan. Zouden we het accepteren van excuses kunnen optimaliseren met technologie? Er bestaat al therapie die zich richt op het ‘reprocessen’ (opnieuw verwerken) van traumatische herinneringen (EMDR). En er zijn ook al startups die dit in Virtual Reality willen gaan aanbieden. Is de face-to-face excuses achterhaald, als we ook ons brein een upgrade kunnen geven voor meer genade?

_APOLOGY: DENIED_ is onderdeel van SETUP's jaarthema Sorry, waarin we excuses en vergeving in de tech-industrie bestuderen.

Ga mee op pad door het brein als harde schijf, excuses, wrok en de sorry van de toekomst.

Info & tickets

Deze voorstelling is als gevolg van de aangescherpte coronamaatregelen afgelast. De komende weken kun je updates & video's over _APOLOGY:DENIED_ verwachten in de SETUP nieuwsbrief.