SETUP x DDW: I am .sorry (Online)

SETUP x DDW: I am .sorry (Online)
© Dongwei Su

Zaterdag 17 oktober 2020

SETUP x DDW: I am .sorry (Online)

Tijd
10:00
Einddatum
Zondag 25 oktober 2020, 18:00
Locatie
Dutch Design Week
Entree
Gratis
Meer informatie

SETUP verzamelt op Dutch Design Week 2020 ontwerpers, internetpioniers, mediakunstenaars en andere liefhebbers van het internet om een nieuw wereldwijd domein vorm te geven: .sorry.

Van excuses voor datalekken tot een ‘sorry voor de retweet-knop’ en zelfs een Netflix-documentaire: excuses voor technologie zijn in het afgelopen jaar in allerlei smaken voorbij gekomen. Maar wat is er daarna veranderd? Een nieuw topleveldomein .sorry, speciaal gewijd aan de excuses én vergeving van Big Tech kan ons volgens SETUP op weg helpen naar een beter internet.

Kom van 17 t/m 25 oktober virtueel langs bij SETUP op de Dutch Design Week!

Virtuele installatie "Ik zeg .sorry"

In de interactieve ervaring Ik zeg .sorry, als onderdeel van de online tentoonstelling Privacy in the Age of the New Intimacy, ondervind je aan den lijve hoe het is om Big Tech op zijn zachtst te zien. Ben jij bereid om te vergeven, de deur open te doen en weer samen vooruit te kijken naar een betere technologische toekomst? 

Ontwerpsessie "Naast .com ook .sorry" 

Als we een beter internet willen realiseren, is een geheven vinger naar Big Tech niet genoeg. SETUP kiest daarom voor de benadering van een uitgestoken hand, om de eerste voorzichtige - en soms onhandige - stappen van Big Tech naar verandering, verder te helpen. Hoe kunnen we het nieuwe wereldwijde domein .sorry vormgeven om er een plek van te maken waar Big Tech zijn welgemeende excuses aanbiedt en waar we samen met Big Tech in gesprek gaan om te kijken wat er nodig is om die excuses te aanvaarden?

  • Datum: donderdag 22 oktober 
  • Tijd: 15.00 - 17.00 uur
  • Locatie: Online (aanmelden)

Meer informatie & aanmelden

Bekijk de virtuele tentoonstelling Privacy in the Age of the New Intimacy en SETUP's installatie I am .sorry in de 3D room op de website van Dutch Design Week. Heb je vragen, of wil je je aanmelden voor de ontwerpsessie? Neem dan contact op met Krista Hendriks, via krista@setup.nl