ROBOTS

ROBOTS

Zaterdag 3 februari 2018

ROBOTS

Tijd
12:00
Einddatum
Maandag 2 april 2018, 17:00
Locatie
Utrecht | De Vrijstaat
Entree
€ 5,00
Koop jouw ticket!

In de digitale werkplaats ROBOTS dagen we kinderen en jongeren uit om de relatie tussen mens en machine te onderzoeken.

Kun je vrienden worden met een robot? Wat betekent de computer in ons dagelijks leven nu en in de toekomst? In de digitale werkplaats ROBOTS zetten we samen met kunstenaar Casper de Jong en de Vrijstaat jong en oud op verrassende wijze aan het denken over een heel actueel thema.

Vanuit het jaar 2060 kijken we terug in de tijd. Aan het einde van de vorige eeuw was een tablet om te Netflixen nog toekomstmuziek, terwijl er in 2060 wellicht een robot voor de klas staat. In diverse ROBO-labs kunnen kinderen kijken, experimenteren, filosoferen en uitvinden hoe onze relatie met robots er in 2060 uit zal zien.

Praktische informatie

Openingstijden
Vanaf 3 februari tot en met 2 april iedere zaterdag en zondag open van 12:00 tot 17:00 uur. In de schoolvakantie zijn we extra open op woensdag 28 februari, donderdag 1 en vrijdag 2 maart.​

Adres
ROBOTS vind je in het Gebouw, de kunstwerkplaats van De Vrijstaat. Het Gebouw ligt aan de rotonde tussen de Gele Brug en Parkwijk. Tip: navigeer naar Madridstraat 1 en parkeer de auto bij het schoolgebouw. Vanaf hier zijn het Gebouw en onze boerderij te voet bereikbaar.

Tickets
Koop je aan de deur en kosten 5,00 per persoon / 17,50 per gezin. Er gelden kortingen voor bezoekers met een U-pas/CJP-pas.

Reserveren
Is niet verplicht, maar wel handig om zeker te weten dat er plek is in de digitale werkplaats. Reserveer een plekje voor 12:30 of 15:00 uur.