ROBOTS

ROBOTS

Event

Vanaf 3 februari
In de digitale werkplaats ROBOTS dagen we kinderen en jongeren uit om de relatie tussen mens en machine te onderzoeken


Details

Datum
zaterdag 3 feb 2018 12:00 tot maandag 2 apr 2018 17:00
Entree
€ 5,00
Locatie
Het Gebouw
Utrecht

Kun je vrienden worden met een robot? Wat betekent de computer in ons dagelijks leven nu en in de toekomst? In de digitale werkplaats ROBOTS zetten we samen kunstenaar Casper de Jong en de Vrijstaat, jong en oud op verrassende wijze aan het denken over een heel actueel thema.

Vanuit het jaar 2060 kijken we terug in de tijd. Aan het einde van de vorige eeuw was een tablet om te Netflixen nog toekomstmuziek, terwijl er in 2060 wellicht een robot voor de klas staat. In diverse ROBO-labs kunnen kinderen kijken, experimenteren, filosoferen en uitvinden hoe onze relatie met robots er in 2060 uit zal zien. 

------------------------------------------------

Praktische informatie:

Openingstijden:Vanaf 3 februari tot en met 2 april iedere zaterdag en zondag open van 12:00 tot 17:00 uur. In de schoolvakantie zijn we extra open op woensdag 28 februari, donderdag 1 en vrijdag 2 maart.​

AdresROBOTS vind je in het Gebouw, de kunstwerkplaats van De Vrijstaat. Het Gebouw ligt aan de rotonde tussen de Gele Brug en Parkwijk. Tip: navigeer naar Madridstraat 1 en parkeer de auto bij het schoolgebouw. Vanaf hier zijn het Gebouw en onze boerderij te voet bereikbaar.

Tickets: koop je aan de deur en kosten 5,00 per persoon / 17,50 per gezin. Er gelden kortingen voor bezoekers met een U-pas/CJP-pas. 

Reserveren: is niet verplicht, maar wel handig om zeker te weten dat er plek is in de digitale werkplaats. Reserveer een plekje voor 12:30 of 15:00 uur.