Bring Your Own Beamer 2018

Bring Your Own Beamer 2018
© Jesse Kraal

Zaterdag 29 september 2018

Bring Your Own Beamer 2018

Tijd
19:00
Einddatum
Zondag 30 september 2018, 00:00
Locatie
Utrecht | Nicolaïkerk
Entree
Gratis
Meer informatie

Op zaterdagavond 29 september is alweer de achtste editie van Bring Your Own Beamer tijdens het Nederlands Film Festival.

Save the date! Op zaterdagavond 29 september organiseert HKU de achtste editie van Bring Your Own Beamer (BYOB) tijdens het Nederlands Film Festival in de Nicolaïkerk in Utrecht. Het Nederlands Film Festival vindt plaats van 27 september t/m 5 oktober.

BYOB is een wereldwijd beproefd concept met een aantal vaste ingrediënten: veel beamers, overweldigende mediakunst, inventieve makers en een nieuwsgierig publiek. Acht jaar geleden is het concept door SETUP naar Utrecht gehaald en sinds 2014 vindt de Utrechtse editie plaats tijdens het Nederlands Film Festival. Dit jaar heeft SETUP het stokje overgedragen aan de HKU en kent het evenement een nieuwe locatie: de Nicolaïkerk. Hier beamen kunstenaars en makers met hun eigen apparatuur voor één avond hun werk op muren, plafonds, vloeren, doeken, door ramen en op bezoekers, met bijbehorend geluid, interactieve installaties en performances.

Maak jij mediakunst, interactieve installaties, animatie/visuals of audiovisuele performances en wil je jouw werk aan een groot publiek tonen tijdens BYOB? Neem dan een beamer en je eigen werk mee; we zijn benieuwd! Let op: aanmelden is nodig en het aantal plaatsen is beperkt, dus geef je snel op via www.byob.nl.