Bring Your Own Beamer 2017

Bring Your Own Beamer 2017
© Sebastiaan ter Burg

Zaterdag 23 september 2017

Bring Your Own Beamer 2017

Tijd
20:00
Einddatum
Zondag 24 september 2017, 01:00
Locatie
Utrecht | HKU Akademietheater
Entree
Gratis
Aanmelden

Beamers, performances en installatiekunst.

Op 23 september organiseren Medialab SETUP en het Nederlands Film Festival (NFF) de zevende editie van Bring Your Own Beamer (BYOB) in het HKU Theater aan het Janskerkhof in Utrecht.

BYOB is een wereldwijd beproefd concept met een aantal vaste ingrediënten: veel beamers, overweldigende mediakunst, inventieve makers en een nieuwsgierig publiek. Dit jaar gaan we een stapje verder: Beyond BYOB. Verwacht een spiksplinternieuwe locatie, performances, interactieve projecties en muziek.

Maak jij mediakunst, interactieve installaties, animatie/visuals of audiovisuele performances en wil je jouw werk aan een groot publiek tonen tijdens NFF? Neem dan een beamer en je eigen werk mee; we zijn benieuwd! Let op: er zijn geen inhoudelijke selectiecriteria, maar de plekken zijn inmiddels beperkt. Meld je dus zo snel mogelijk aan!

BYOB is onderdeel van NFF Interactive. Tijdens het Nederlands Film Festival biedt dit programma ruimte aan transmediale en interactieve projecten en innovatieve games waarmee een nieuwe generatie Nederlandse makers (inter)nationaal van zich laat horen.

Bring Your Own Beamer is een concept van Rafael Rozendaal en wordt georganiseerd door SETUP en Het Nederlands Film Festival, met ondersteuning van Gemeente Utrecht, VSB Fonds, K.F. Hein Fonds, Fentener van Vlissingen Fonds en Prins Bernhard Cultuurfonds.