Making Conversations: Utrecht Science Park Bereikaar

Making Conversations: Utrecht Science Park Bereikaar

Maandag 25 april 2016

Making Conversations: Utrecht Science Park Bereikaar

Tijd
18:00-20:00
Locatie
Utrecht | Utrecht Science Park
Entree
Gratis

Making Conversations is een format waarin we tastbare innovatieve oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken ontwikkelen.

Het Utrecht Science Park vormt de motor van de Utrechtse kenniseconomie. In het hart van de meeste competitieve regio van Europa gaat het goed en partijen geloven dat samenwerking nog meer voorsprong geeft.

De enorme groei van het Utrecht Science Park – en daarmee van de mobiliteit- vraagt om duurzame en innovatieve oplossingen. Welke mobiliteitsvormen passen bij het Utrecht Science Park in 2020? Wat zijn de behoeftes van de toekomstige kenniswerkers en hoe kunnen we daar gehoor aan geven met oog voor duurzaamheid, rentabiliteit en innovatie?

Tijdens deze Making Conversations sessie gaan we met partners van het Utrecht Science Park, raadsleden, medezeggenschapsstudenten, bestuurlijke vernieuwers en ontwerpers aan de slag over deze vragen. Met behulp van slimme technologie geven we de ideeën omtrent mobiliteit letterlijk vorm.

De prototypes die we ontwerpen dienen als briefing voor de Utrechtse data challenges tijdens Campus Party: het grootste technologiefestival ter wereld dat 25 t/m 29 mei plaatsvindt in de Jaarbeurs. Hiervoor ben je als deelnemer aan deze sessie ook uitgenodigd.