Making Conversations: Slim Stationsgebied

Making Conversations: Slim Stationsgebied

Donderdag 21 april 2016

Making Conversations: Slim Stationsgebied

Tijd
10:30-12:30
Locatie
Utrecht | Seats2Meet
Entree
Gratis

Making Conversations is een format waarin we tastbare innovatieve oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken ontwikkelen.

Welke richting gaat smart city Utrecht op en kunnen we die slimme stad samen tot een succes maken? Welke data en welke vraagstukken zijn geschikt om als challenge in te brengen op het grootste technologiefestival ter wereld?

Wat als straks je favoriete koffietent precies weet wanneer je trein vertraging heeft? Of wanneer je je fiets al op grote afstand kunt lokaliseren met je mobiel? Hoe profiteren Utrechtse inwoners en ondernemers van een Slim Stationsgebied? Op 21 april organiseren we hierover een ontbijtsessie vanuit het hol van de leeuw: Seats2Meet op Hoog Catharijne. Onder het genot van een ontbijt, gaan we met ondernemers, gebruikers van het stationsgebied, raadsleden, studenten, bestuurlijke vernieuwers en ontwerpers aan de slag met het ontwerpen van het slimme stationsgebied. Met inzet van eenvoudige slimme technologie ontwerpen we zelf een schets voor de nabije toekomst en bijbehorende challenge voor Campus Party.