Making Conversations: Campus Party #3

Making Conversations: Campus Party #3
© Isa Fee

Zaterdag 28 mei 2016

Making Conversations: Campus Party #3

Tijd
10:00-12:00
Locatie
Utrecht | Jaarbeurs
Entree
Gratis

Making Conversations is een format waarin we tastbare innovatieve oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken ontwikkelen.

We leggen steeds meer gegevens over onszelf vast via fitnesstrackers, health apps en het electronisch patiëntendossier.

Het is leuk en handig om op deze manier steeds meer inzicht over jezelf te krijgen, maar wat als deze data in verkeerde handen valt? Waar ligt de grens? Wanneer is het delen van gezondheidsdata ongezond en wanneer hebben we er juist baat bij?

Bouw jij ook mee aan de toekomst van Utrecht?

Deelnemers van Making Conversations - gesprekken met de slimme stad krijgen een toegangsticket voor Campus Party ter waarde van €15,-. Het dagticket geeft toegang tot de Campus Experience. Hier worden onder andere innovaties getoond, zijn partnerbedrijven aanwezig en is er een makerspace waar startups zich presenteren. Ook hebben dagbezoekers toegang tot de Drone Zone.

Making Conversations

Making Conversations is een format waarin we tastbare innovatieve oplossingen ontwikkelen voor maatschappelijke vraagstukken. Samen met studenten, ontwerpers, bestuurlijke vernieuwers, politici, ambtenaren, onderzoekers en bewoners wisselen we kennis en ervaring uit om vervolgens gezamenlijk tot tastbare visionaire antwoorden te komen binnen innovatieve bouwstenen.

Campus Party

Campus Party is een grootschalig technologiefestival waarin 5000 studenten uit heel Europa naar de Jaarbeurs komen met als doel zich onder te dompelen in ICT, games en creatief vermaak. Gedurende de Campus Party werken de deelnemers aan ‘grand challenges’ door oplossingen te bedenken en ontwerpen voor een slimmere, groenere en gezondere stad. Campus Party vindt plaats van 25 tot 29 mei in de Jaarbeurs, Utrecht.