Making Conversations: Campus Party #2

Making Conversations: Campus Party #2
© Martin Woortman

Vrijdag 27 mei 2016

Making Conversations: Campus Party #2

Tijd
10:00-12:00
Locatie
Utrecht | Jaarbeurs
Entree
Gratis

Making Conversations is een format waarin we tastbare innovatieve oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken ontwikkelen.

Het Utrecht Science Park vormt de motor van de Utrechtse kenniseconomie. In het hart van de meeste competitieve regio van Europa gaat het goed en partijen geloven dat samenwerking nog meer voorsprong geeft.

De enorme groei van het Utrecht Science Park – en daarmee van de mobiliteit- vraagt om duurzame en innovatieve oplossingen. Welke mobiliteitsvormen passen bij het Utrecht Science Park in 2020? Wat zijn de behoeftes van de toekomstige kenniswerkers en hoe kunnen we daar gehoor aan geven met oog voor duurzaamheid, rentabiliteit en innovatie?

Bouw jij ook mee aan de toekomst van Utrecht?

Deelnemers van 'Making Conversations - gesprekken met de slimme stad' krijgen een toegangsticket voor Campus Party ter waarde van €15,-. Het dagticket geeft toegang tot de Campus Experience. Hier worden onder andere innovaties getoond, zijn partnerbedrijven aanwezig en is er een makerspace waar startups zich presenteren. Ook hebben dagbezoekers toegang tot de Drone Zone.

Making Conversations

Making Conversations is een format waarin we tastbare innovatieve oplossingen ontwikkelen voor maatschappelijke vraagstukken. Samen met studenten, ontwerpers, bestuurlijke vernieuwers, politici, ambtenaren, onderzoekers en bewoners wisselen we kennis en ervaring uit om vervolgens gezamenlijk tot tastbare visionaire antwoorden te komen binnen innovatieve bouwstenen.

Campus Party

Campus Party is een grootschalig technologiefestival waarin 5000 studenten uit heel Europa naar de Jaarbeurs komen met als doel zich onder te dompelen in ICT, games en creatief vermaak. Gedurende de Campus Party werken de deelnemers aan ‘grand challenges’ door oplossingen te bedenken en ontwerpen voor een slimmere, groenere en gezondere stad. Campus Party vindt plaats van 25 tot 29 mei in de jaarbeurs, Utrecht.