Glass Graphics

Glass Graphics
© SETUP / Dongwei Su

Vrijdag 19 september 2014

Glass Graphics

Tijd
20:00-23:00
Locatie
Utrecht | TivoliVredenburg
Entree
€ 25,00

Google Glass op de dansvloer? Ontdek het in de workshop & test het live tijdens RAUW in TivoliVredenburg.

OK Glass, let’s party!

Google Glass, veelbesproken gadget uit het lab van Google, komt eraan! Het is een smartphone op je hoofd; beeld worden rechtstreeks op de bril geprojecteerd en aangestuurd met voice-commands. Je staat ermee direct in contact met allerlei diensten, netwerken en andere gebruikers.

Ok, dat levert Glassholes op. Maar voor creatieven liggen er spannende mogelijkheden! SETUP en RAUW gaan exclusief met Google Glass de dansvloer op! Opeens noem je bij elke track de juiste artiest op, of stuur je een satirische meme naar het netvlies van Joost van Bellen. Wat wil jij straks doen met een Google Glass op de dansvloer bij RAUW?

Ontdek het op vrijdagavond 19 september tussen 20-23u in de Workshop Glass Graphics. Samen met Sander Veenhof en Klasien van Zandschulp verzinnen we een aantal nieuwe experimenten, die we aansluitend live testen tijdens RAUW in TivoliVredenburg, gekoppeld aan de DJ & VJ.

Voor wie?

Heb je interesse in nieuwe technologie, interaction- of experience design, of wil je gewoon zien wat de Glass allemaal kan? Technische kennis is niet vereist. Deze workshop werkt ook inspirerend voor beeldmakers/VJ’s.