Subtlemob Happening (OIF 2012)

Subtlemob Happening (OIF 2012)

Maandag 26 november 2012

Subtlemob Happening (OIF 2012)

Tijd
19:30-23:00
Locatie
Utrecht | Stadskantoor
Entree
Gratis
Reserveer nu!

Op het Open Innovatie Festival voeren we wegens succes nog eenmaal de Subtlemob uit op Utrecht Centraal.

De lijst voor vrouwelijke deelnemers is vol! Nog wel ruimte voor mannelijke deelnemers. Come on, guys!

"A subtlemob is an invisible flashmob, it’s like walking through a film, experienced on headphones, played out by you and hundreds of strangers. Armed with only an mp3 player this subtlemob takes you on a cinematic experience of twists and turns..." - Duncan Speakman

In mei 2012 gebeurde er iets op Utrecht Centraal. Naast de honderden mensen in de drukke stationshal, liepen er enkele mensen ongehaast rond en leken zelfs niet eens ergens naar toe te gaan. Het enige wat hen leek te binden was dat zij allen een koptelefoon droegen, maar dit hadden zij ook gemeen met honderden anderen om hen heen. Echter, de oplettende kijker viel op dat het gedrag van deze mensen georkestreerd werd. Deze mensen deden mee met de subtlemob 'Verbroken Verbinding'.

Met een subtlemob wordt met simpelweg een mp3 de beleving van een openbare ruimte in een ander perspectief gezet. Je bent hier vaak geweest, maar vandaag is het toch anders. Wat doen de rest van de mensen hier eigenlijk?

Wil je zelf ook zo'n subtlemob meemaken, geef je dan op voor een nieuwe uitvoering van 'Verbroken Verbinding' op maandag 26 november. Schrijf je in via de site van het Open Innovatie Festival: Inschrijfformulier subtlemob uitvoering.