Startup Weekend Utrecht 2012

Startup Weekend Utrecht 2012
© SETUP

Vrijdag 16 november 2012

Startup Weekend Utrecht 2012

Tijd
19:00
Einddatum
Zondag 18 november 2012, 23:00
Locatie
Utrecht | Hogeschool Utrecht
Entree
€ 60,00
Koop jouw ticket!

Launch a startup in 56 hours! For developers, designers, engineers, inventors and business minded people.

No talk, all action! Launch a sustainable startup in 54 hrs!

Van 16 t/m 18 november zal Startup Weekend voor de tweede keer plaatsvinden in de Domstad. Het thema van dit jaar, Ideas that last, richt zich op sustainability. Ondernemende inventors, tech-, design- en (serious-)game-enthousiastelingen worden uitgenodigd om hun briljante ideeën ten uitvoer te brengen in slechts 54 uur.

Een vrolijke kruising tussen businessschool, codecamp en slumberparty. Startup Weekend begint op de vrijdag, waar deelnemers vanuit allerlei disciplines hun ideeën pitchen. Uit de meest populaire ideeën ontstaan teams, die op zaterdag en zondag hun concept uitwerken. Er zijn diverse walk-in-workshops, waaronder Speed networking, Online customer development, Open data/API Mashups, Startups in the media & Pitching. Met de nodige cafeïne, goede maaltijden en weinig slaap staan er na 54 uur nieuwe startups op de planken. De winnaars krijgen bovendien een kickstart met diverse prijzen.

Ook als je nog geen eigen idee hebt, kun je je aansluiten bij een team. Kom ook en lanceer een innovatieve startup onder begeleiding van ervaren coaches en inspirerende sprekers.

SETUP ondersteunt dit initiatief.