HackersNL #13

HackersNL #13

Donderdag 25 oktober 2012

HackersNL #13

Tijd
20:00-22:00
Locatie
Utrecht | SETUP HQ
Entree
Gratis
Reserveer nu!

HackersNL is een avond voor techneuten, nerds & aanverwanten om kennis en know-how rondom technologie te delen.

Onder de naam HackersNL is er elke laatste donderdag van de maand een informele bijeenkomst voor techneuten, nerds en aanverwanten in hartje Utrecht. Doel van de avond is om kennis, ideeën en ervaringen uit te wisselen rondom technologie.

Programma

1 minuut door jou

Iedere aanwezige krijgt 1 minuut de tijd om zichzelf voor te stellen of om een interessant project, idee of anekdote te vertellen. Perfect om een beter beeld te krijgen van waar iedereen zoal mee bezig is, zodat je later tijdens de avond hier nog eens verder over door kan kletsen.

'Bits of Freedom' door Rejo Zenger

Na een korte inleiding vertelt Rejo Zenger over de actuele onderwerpen van Bits of Freedom. Hij zal ook aandacht besteden aan de samenwerking met de achterban van Bits of Freedom: veel projecten van Bits of Freedom zouden niet van de grond kunnen komen zonder de hulp en kennis van groot aantal vrijwilligers.

'Audioproductie met Linux' door Jeremy Jongepier

Jeremy Jongepier aka AutoStatic zal in deze presentatie een algemene blik en ook een wat specialistische blik werpen op het gebruik van Linux voor het produceren van muziek. Dus naast vragen als hoe zit het Linux audio ecosysteem in elkaar en wat zijn de belangrijkste tools binnen dat ecosysteem zal Jeremy ook meer de diepte in duiken en uitleg geven hoe je je systeem optimaal kan configureren voor het gebruik met Linux audio applicaties.